Feesten & partijen

Jouw verjaardag, jubileum of bruiloft vieren op een locatie om nooit te vergeten? Een sfeervolle ambiance, lekkere hapjes en drankjes, alles is mogelijk. Van lunch tot een compleet buffet. Samen met jou organiseren wij een verjaardag die helemaal past bij jou en jouw gezelschap. Van kinderfeestje tot gezellige high tea met vriendinnen en van borrel tot spetterend themafeest.

Je hebt de beschikking over een bijzondere locatie voor het vieren van jouw feest. Samen met jou organiseren wij een middag of avond waar je dankzij onze onbezorgde gastvrijheid alleen maar van hoeft te genieten. Wij zorgen namelijk voor de boodschappen, het koken en de afwas.

Onze locatie beschikt over een groot restaurant met bar, twee kleinere serres aangrenzend aan ons restaurant en groot terras met uitzicht op de pistes en het water. Daarnaast hebben wij ook een ruimte die omgetoverd kan worden tot Photobooth!

Bovendien kunnen wij ook een DJ verzorgen. Onze huisDJ komt graag draaien op jouw feest!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer dan alleen een feest? Wij verzorgen ook sportieve activiteiten, zoals skiën of snowboarden, Laser Kleiduifschieten en nog veel meer! Bekijk onze sportieve uitjes.

Drankarrangementen

Bij feesten en partijen is het mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Wij hebben twee drankarrangementen: binnenlands gedestilleerd en buitenlands gedestilleerd. Drankarrangementen zijn vanaf 3,5 uur.

Binnenlands drankenarrangement:

  • Swinkels en Swinckels 0,0%
  • Bavaria Radler en 0,0%
  • Huiswijn (rood, wit en rosé)
  • Alle soorten frisdranken
  • Binnenlands gedestilleerd (Berenburg, Apfelkorn, Jenever, Bessen en Vieux)
Bar Bij de Piste

Informatie opvragen

    Menu