Bedrijfsfeest

Iets te vieren met jouw bedrijf? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor een spetterend bedrijfsfeest Bij de Piste! Wij verzorgen bedrijfsfeesten op onze fantastische locatie in winterse sferen. In de zomer op ons heerlijke terras met uitzicht op de Nedereindse Plas en in de winter binnen bij onze gezellige winterse bar!

In overleg met jou bedenken wij een bedrijfsfeest dat helemaal past bij jullie wensen. Van (thema)feest met hapjes en drankjes tot een luxe buffet. Van alles is mogelijk, wij denken graag met jullie mee.

Onze locatie beschikt over een groot restaurant met bar, twee kleinere serres aangrenzend aan ons restaurant en groot terras met uitzicht op de pistes en het water. Daarnaast hebben wij ook een ruimte die omgetoverd kan worden tot Photobooth!

Bovendien kunnen wij ook een DJ verzorgen. Onze huisDJ komt graag draaien op jouw feest!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wil je meer dan alleen een feest? Wij verzorgen ook sportieve activiteiten, zoals skiën of snowboarden, Laser Kleiduifschieten en nog veel meer! Bekijk onze bedrijfsuitjes.

Drankarrangementen

Voor jouw bedrijfsfeest is het mogelijk om een drankarrangement af te nemen. Wij hebben twee drankarrangementen: binnenlands gedestilleerd en buitenlands gedestilleerd. Drankarrangementen zijn vanaf 3,5 uur.

Binnenlands drankenarrangement:

  • Swinkels en Swinckels 0,0%
  • Bavaria Radler en 0,0%
  • Huiswijn (rood, wit en rosé)
  • Alle soorten frisdranken
  • Binnenlands gedestilleerd (Berenburg, Apfelkorn, Jenever, Bessen en Vieux)

Informatie opvragen

    Menu